Een baasje die te gehaast domme foutjes maakt.

Vandaag (woensdag) zijn er door mij 11 twee jarige en 31 jaarlingen ingemand in Nic Nieuwleusen.

Door al het gedoe en gejakker (pau moest nog komen, de winterjongen moesten met de afdeling 8 mee naar Ede enz enz enz) was het voor mijzelf een paar dagen van vlieg en kunstwerk. gelukkig kon ik de training van mijn voetbal team op dinsdag overlaten aan mijn duo trainer, dat scheelde al weer een stukje.

Wat de foutjes betreft, foutje 1)  vandaag zag ik op het midden van de dag twee jaarling duivinnen op de vloer van het hok lopen, huh, moeten die niet broeden op de eitjes want hun partners zijn naar Ruffec ???  in de bak kijken ! doffers lekker op de eitjes ! in alle haast dus twee doffers vergeten te pakken op de dinsdag voor Ruffec. (die gaan dan donderdag maar naar de midfond, daar ik ze niet op Agen speel, doffers zijn een zachtere opleiding nodig dan duivinnen, want de vrouwen zijn sterker)

foutje 2, vanmiddag moesten we al tijd in Nic Nieuwleusen zijn, want eerst moest Pau worden afgeslagen. (helaas kan met Unikon nog geen thuis afslag gemaakt worden)  Dus snel snel snel alles grijpen en doen, en in het voorbij lopen denken, die kras uit de zoon van de 430 moet ik niet vergeten ook nog in de mand te stoppen. Bij het inkorven denk ik huh, 10 ???? wie zit er nog op zijn eitjes bij thuis komst ?  gut wat voel je als melker je soms een prutser, grrrrrrrrrrrrrr

3e foutje maar gelukkig nog opgelost. Door een overtal aan duivinnen bij de oude duiven was een oude duivin terug gegaan naar het hok waar ze als jong en jaarling vertoeven. Had daar de liefde gevonden en ik dacht laat maar gaan. Maar baasje was vandaag druk, duifje kwam in de mand met Jaarlingen terecht en werd zo ook ingemand voor Agen jaarling. Gelukkig was onze centrum leider Willem Mulderij wakker en heeft digitaal alles goed gezet, zodat ze mee doet in het juiste concours.

Kort om, veel en veel te zaken aan de kop, en dan ga je foutjes maken.

Komende week Barcelona inmanden, nieuwe zenuwen en perikelen.

Suc6 allemaal op Nationaal Agen.