Snelle maar ook stroeve aan en thuiskomsten Agen. (1040 km)

Nadat op vrijdag avond de jaarling doffers vanaf Ruffec hun beste beentje voor hadden staan, was het op zaterdagavond de beurt aan de 11 oude en 31 jaarling duivinnetjes vanuit Agen. Nadat we met sportclub Genemuiden Jo13-1 eerst op de dag het sterk bezette voorbereiding toernooi wonnen in Zwolle, moest een vroege aankomst vanuit Agen het weekend compleet maken.

Nou en de duifjes lieten de baas niet hangen, maar gaven reden tot een dikke YES ! en een gebalde vuist. (kan er nog steeds erg blij en trots van worden van zn vroege aankomst)

Ze werden al om 6:30 uur gelost in Agen en moesten in rechte lijn 1040 km terug naar huis knallen.

11 oude en 31 jaarlingen waren er mee, dus best wat om naar uit te kijken.

Lang duurde het wachten niet, maar lekker vlotjes naar huis komen was nu ook niet aan de orde.

Met kloktijden om 20:04 uur, 20:20 uur, en 20:25 uur hadden we drie vroege jaarlingen thuis. Maar wat het waard is ?  dat moet straks nog blijken, wat een gedoe met de programma’s en sites om je duiven te melden.  Voorlopig staan we 24e, 53e, en 69e Nat Agen Jaarlingen gemeld en vooral na de eerste zullen er nog wel verschuivingen plaats vinden. Hoezo ? de sites om te melden lieten het wederom afweten, lijkt toch echt wel een beetje amateuristisch te zijn.

Onderstaand de stamkaarten van de eerste drie duivinnetjes.

Van de 11 oude duiven was er op de avond maar 1 thuis, van de 31 jaarlingen 6 stuks en die vielen de andere morgen ook nog goed door. (maar glad en soepel ging het niet)

Suc6 allemaal op Barcelona komend weekend.