Nachtelijke aankomsten in Nederland, en mooie winnaars.

En dat was St.Vincent.

Op zaterdag met een dag uitstel gelost, met veel buien aan de lucht op de terug weg.

Op tijd naar bed ,de wekker gezet, en dan om 3:00 uur eruit om te kijken of er al duiven waren gearriveerd, echter niks te zien buiten. Op Compuclub Live stonden al wel de nodige meldingen met als snelste de mannen van Van Schijndel uit Geffen als snelste.  Mooie winnaars van het landelijke concours zijn zij geworden. Jo en Gerard en team geniet ervan.

Even later melde Mark van den Berg zich in de meldlijsten en die had de snelste duif in afdeling 8.  Ik had zelf heel graag gewonnen, echter als ik het er eentje gunde was het wel Mark. Wat een beroerde tijden maakten (maken) zij mee na het verlies van Henri, dat gemis is er nog steeds iedere dag.  Een mooie opsteker voor Mark die zich weer helemaal op de marathon aan het richten is.

Op eigen hok,

Zelf werd ik op de vroege ochtend blij gemaakt door de NL21-538 een doffer uit een van mijn goede kweekduivinnen van Jelle Jellema “de 640” welke ook al moeder was van “Almost One” 2e Nat Bergerac’2020.

In 2021 stond “De 640” gekoppeld tegen een fijne doffer van AP.Overwater en daaruit kwam de NL21-538 welke als 2e get naar St.Vincent was vertrokken. En dat maakte hij waar met een mooie vroege aankomst om 05:02 uur. Hij kwam als een raket langs de  kerk geschoten, een grote draai en pats op de klep. Echt genieten !

En die aankomst was goed voor een 2e NPO Afdeling 8 tegen 1.157 duiven, en waarschijnlijk de 11e Nationaal Sector 3 tegen 3.016 duiven.

Nu op naar Pau,

Groet Arjan