De meerjarige duiven blijven slecht komen.

Wat een seizoen, het is en blijft trekken aan een dood paard.  Ondanks de nodige medicatie lijken de conditie en energie van de meerjarige duiven weer naar beneden te gaan.

Daar waar het eerst leek dat ze na de kuur opknapten, en weer voller en mooier te worden. Echter de thuiskomst van de duiven van Marseille liet me weer het Pau beeld zien. Duiven die gewoon te moe waren van de vlucht. Opnieuw blijft de 1e getekende duif achter (was vorige drie vluchten ook al zo) dus de gaten die geslagen worden in het duiven bestand ,zijn serieuze gaten.

Marseille 2022 : 18 mee, momenteel  13 terug. En met een 159e en 167e gemelde duif moeten we het weer doen. (veel te mager wat het resultaat betreft)

Het is mooi geweest dit jaar met de ervaren en bewezen duiven ! die zien geen mand meer in 2023.  Het kost simpel weg te veel veren, en vooral goede duiven. Dus helaas ook geen deelname meer op Perpignan.

Komend weekend werken de jaarlingen nog Narbonne en Bergerac af, en dan zit het drama seizoen 2023 voor de duiven erop. (en gelukkig ook voor mij) ik kan best tegen een stootje, ook wel tegen twee, maar ergens is het een keer genoeg geweest.

Nu op zoek naar het echte probleem, en dan alles eerst maar medisch schoonmaken.